Odzkoušené věty pro vyvolání a odvolání ducha

10.04.2014 13:53

1.toto je zaříkavadlo pro začátečníky, můžete ho vyhledat i na netu jako jsme to udělali mi.

V bílém lese v bílém kočáru v bíle rakvi leží .... zde zadáme jméno ducha,kterého chceme vyvolat,opakujeme minimálně 3x.Účastníci této seance se drží za ruce,mají zavřené oči uprostřed kruhu zapálenou svíčku nikdy né ČERNOU to by jste vyvolali zlého ducha a těžko by jste se ho zbavily.Postupně otevírejte oči a rozhlížejte se.

 

Způsob projevení že nás duch navštívil-Ze začátku nezoufejte že se vám nic nestalo a ani jste neměli pocit přítomnosti něčeho jiného i nám se na poprvé nic nestalo jen se zdál sen o dotyčném kterého jsme vyvolávali.Když jsme to zkusily jindy projevy byli silnější upadávali jsme do hlubokého spánku zhasínala nám svíčka a přistála i facka.

 

odvolání ducha na druhý břech-Odvolávám tě duchu...(opět jméno toho kterého jsme vyvolávali) do říše mrtvích a sfoukneme svíčku. Pokud svíčka špatně zhasíná opakujeme třeba i 3x nezapomínáme nikdy svíčku zhasnout a ducha odvolat jinak zde zůstane a bude těžké ho pak zpátky odvolat

 

2.Vyvolávání podle spirituální tabulky

Spirituální tabulku si můžeme buďto koupit nebo sami vyrobit.Zde je návod jak si sami vytvořit spirituální tabulku.

Budeme potřebovat:papír A4 nebo A3.Na spodní pravý roh napíšeme NE na spodní levý roh ANO.Na horní roh pravý NEVÍM a na horní leví roh NEODPOVÍM.Do půl kruhu od ANO napíšeme abecedu u slova NE bude končit.Ve vnitřním půlkruhu budou písmena od 1-0 zase začínáme psát od slova ANO a končíme u slova NE.Pod čísla nakreslíme pentagram.Pro začátečníky bych pentagram nekreslila mohou se zalekat a ducha zapomenout odvolat.Na tabulku stačí obyčejná menší sklenička ,kterou otočíme dnem vzhůru a na okraj třeba lihovkou nakreslíme čáru to proto aby jsme věděli co nám chce duch říci nebo vzkázat.

 

Vyvolávání-Účastníci dají ukazováčky nejlépe levé ruky na skleničku vyberou médium které řekne vyvolávací zaříkadlo.Dobrý duchu jsi-li mezi námi a chceš si s námi povídat přijď mezi nás a pokud jsi již mezi námi a chceš si povídat zajeď na slůvko ANO.K tomu to vyvolávání je dobré mít zapálenou svíčku.

Otázky-Jak se jmenuješ,kolik ti je let,čím jsi byl,duchu chceš někomu z nás něco říci?atd.Nikdy se neptáme ducha jak to vypadá na druhém břehu,duchové to nesmějí říkat a mohli by se zlobit.Pamatujeme si že může přijít zlý duch,proto doporučujeme vytvořit ochraný kruh.K tomu nám vystačí i bílá mouka kterou vysypeme kolem všech zůčastněných.POZOR kruh při vyvolávání nikdy neopouštíme a dáváme si pozor aby nebyl přerušován!!!!!

Odvolávání-Prsty na sklence kroužíme do kola po kruhu písmen děkujeme ti že jsi přišel už si s tebou nechci povídat ODEJDI.

Nikdy nezapomenout ducha odvolat nikdy totiž nevíme zda přišel sám  anebylo by dobré tady zlo zanechat.

U prvního vyvolávání se nemusí nic stát,proto je dobré to několikrát opakovat,výsledek se určitě dostaví a příště bude i více zážitků.Vyvaruj te se toho,aby mezi vámi byl někdo,kdo se hodně bojí nebo nevěří.Mohlo by se stát,že ho to z kruhu vyhodí nebo mu ublíží.Při vyvolávání při svíčce se držíme pevně za ruce a nepouštíme dokud ducha řádně neodvoláme,mohlo by se stát že tu zůstane.

 

Děkujeme za návštěvu a prosíme před odchodem nás ohodnoť te.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode